Warning: Tento blog podporuje incest a homosexualitu.

Zároveň jsou zde povídky, které jsou o slavných osobnostech, ale nejedná se o žádné urážky nebo pomluvy.

úterý 10. listopadu 2015

Danger of This World 12.


Lidičky sice koukám a jsem ráda že tuto povídku čtete, ale docela mě mrzí, že tu nevidím komentáře. Netuším, jak se vám povídka líbí a jestli má cenu jí dál přidávat :(


Autor: T-KAY


„Kdy za ním můžu?“ zeptal se Tom rychle.
„Pojď. Myslím, že už tam můžeš. Je po vizitě, tak nevidím problém,“ usmál se doktor a vydal se směrem JIPka.

Tom pomalu kráčel za doktorem a připravoval se na to, co uvidí. Věděl, že to nebude příjemný pohled. Zhluboka dýchal.
Doktor ho zavedl do sesterny, kde mu dali zelený plášť a pak ho zavedl za Billem.



Bill byl v pokoji sám, tak je nikdo rušit nebude. Tom nespouštěl drobné tělíčko svého milence z očí. Ani si neuvědomil, že je u jeho lůžka a sedí na židli. Věděl jen, že ho konečně drží za ruku. Všude kolem pípaly přistroje oznamují životní funkce pacienta. Spousta hadiček vedla do i z černovláskova těla. V noze měl dren kvůli odvádění případného svinstva z rány, ale taky kvůli zjišťování, zda stehy nepraskly a tím by se noha naplnila krví.


Tom seděl tiše vedle lůžka. Nepromluvil i když tolik chtěl. Jenže nevěděl co. Sledoval jeho teď už klidně spící obličej. Vstal a naklonil se k němu a políbil ho na čelo. Chvilku měl pocit, že Bill pohnul hlavou, ale když se na něj podíval jeho poloha se nezměnila. Povzdechl si a znovu se posadil.


O kus dál tou dobou mířil Nick do svého malého bytu. Bydlel v něm sám a už mu to pomalu začínalo vadit. Když tam dorazil, rozhlídl se povzdechl si. Byl tak prázdný. Ani netušil, co bude dělat. Došel do malého obýváčku, rozvalil se na starý gauč a pohledem pozoroval strop.


Ležel by tam asi hodně dlouho, kdyby se neozvalo klepání na dveře jeho bytečku. On sám netušil, kdo by to mohl být. Kromě Taye, Jenn, Billa a Toma neměl žádné přátele.
A právě Tay zapracoval na Nickově návštěvě. Věděl, že se Nick po navrácení do bytu ponoří do jakési letargie. Proto se domluvil se svou velmi dobrou kamarádku, že ho ona přijde navštívit.

Nick tedy šel otevřít. Jakmile otevřel, doslova mu pohled na dívku stojící za nimi vyrazil dech. Hnědooká dívka s delšími blond vlasy se na něj nesměle usmála.

„Ty budeš Nick, že?“ zeptala se.
„Ehm.... Nicolas,“ vysoukal ze sebe blonďák.
„Jsem Ivethe,“ podala mu ruku na přivítanou, kterou Nick okamžitě přijal.


Pozval jí dovnitř a povídali si. Nickovi se hned zvedla o něco víc nálada. Měli si kupodivu co říct, vzhledem k jeho dá se říct práci. Ivethe byla velice zábavná a to se Nickovi zamlouvalo. I když něco mu tam chybělo. Jenže nedokázal popsat co.

Po hodině jejich společných chvil navrhl, že by mohli zajít na jídlo a nakonec i do klubu, kde by se pobavili. Blondýnka byla rozhodně pro, tak vyrazili.


Tom v nemocnici stále čekal na zázrak v podobě Billova probuzení, ale zatím se tak nedělo. Další den pomalu končil a obloha se zbarvila do oranžova a červena, jak zapadalo slunce. Tomalu ztrácel naději, že by ještě ten den spatřil ty oči plné čokolády, do kterých se tak zamiloval.

Z jeho rozjímání a přemýšlení ho vytrhlo klapnutí dveří. Lekl se to ano, ale okamžitě se otočil. Byl překvapený, když uviděl přicházejícího Generála.

„Dobrý podvečer kapitáne,“ pozdravil ho starší muž.
„Vám také Generále. Co vás sem přivádí?“ zeptal se s neskrývaným údivem dred.
„Mluvil jsem s jedním z vašeho týmu a bylo mi vylíčeno, co všechno se dělo při akci,“ odpověděl Generál.
„Oh... jste tu kvůli vaší dceři, že?“ zeptal se Tom a nespouštěl oči z Generála.
„No... ne zcela,“ řekl Generál.
„Jak tomu mám rozumět?“ podivil se dred a v očích mu bylo jasně poznat překvapení a zmatenost.
„Asi tak, že jsem se přišel podívat na stav jednoho z mých lidí a zároveň se omluvit za jednání mé dcery. Neříkám, že nejsem zdrcený její smrtí, ale podle mladého Taye jste se snažil zachránit oba. Jak tady Billa, tak mou dceru. Bylo to od vás statečné. Myslím jeho záchrana,“ vysvětlil Generál.
„Udělal bych to samé pro každého člena týmu, pane,“ řekl téměř slyšitelně Tom a jelikož byl nemocniční pokoj téměř prázdný jeho hlas se odrazil od stěn a tak rezonoval do hlasitější podoby.
„To se cení Tome. I já si toho cením. Ale stále to neomlouvá chování mé dcery. Proto přijměte i za Billa mou hlubokou omluvu,“ řekl Generál stále svým chladným tónem hlasu.

Někdo by si řekl, že ten muž nemá v sobě kouska citu, ale to byla jen maska, kterou v dnešní nynější době byl donucen nosit. Uvnitř ale truchlil nad ztrátou milované dcery. Jen to nedával navenek znát.

„Generále, děkuji za pochopení,“ přikývl Tom. Byl rád, že za to, že nechal zemřít jeho dceru ho čeká postih.
„A jak je na tom mladičký Trümper?“ zeptal se najednou.
„To sám nevím, pane. Doktoři říkají, že je z nejhoršího venku. Teď se jen čeká na to, až se probudí. Ale to může být kdykoliv,“ odpověděl teď už smutně Tom a poprvé za celou dobu Generálovy přítomnosti sklopil pohled k podlaze.
„Tomi....“ ozvalo se z lůžka tichoulinké vzdychnutí.

Tom okamžitě zvedl hlavu a zadíval se do černovláskovy tváře. Doufal, že se mu to nezdá. Že se jeho milenec probouzí. Jeho prosby byly vyslyšený, když zahlédl třepotající se řasy a pak následné mírné otevření víček. Tomovo srdíčko poskočilo radostí.

„Jsem tu, Bille,“ chytil ho pevně za ruku a hladil ho prsty po hřbetu.


Bill opatrně otvíral oči, ale následně je rychle zavřel. I když nebyl bůhví jak dlouho v bezvědomí, tak světlo ze zářivek bylo pro jeho oči jako tisíce skleněných střípků, které ho bodaly. Zkusil to tedy znovu a tentokrát se už připravil. Párkrát zamrkal, aby přivykl světlu a dokázal zaostřit, než je konečně otevřel. Pootočil hlavu za hlasem jeho lásky a malinko se usmál.

„K-kde to j-jsem,“ zeptal se tiše a namáhavě.



Žádné komentáře:

Okomentovat