Warning: Tento blog podporuje incest a homosexualitu.

Zároveň jsou zde povídky, které jsou o slavných osobnostech, ale nejedná se o žádné urážky nebo pomluvy.

pondělí 9. března 2015

Danger of this World 7.



Autor: T-KAY


Příprava vyčeře trvala ještě pár minut. Nakonec už nandaval dvě porce na talíř a jeden položilil před Billa. Bill to chvíli zkoumal. Nevěděl, co od toho má čekat.
„Neboj není to jedovatý,“ zasmál se Tom a vložil si sousto do úst.
Bill se zaksichtil a taky si vzal sousto.
„Hmm... není to špatný? Kde ses naučil vařit?“ zajímal se Bill.
„Pomáhával jsem mamce. Museli jsme se naučit vařit z mála. Ne vždycky jsme měli možnost zásobování, jako vy tady. Díky tomu vznikla tahle delikatesa,“ vysvětlil Tom.
„To je strašný. Vždycky jsem si myslel, že měla všechna města, ve kterých byli ještě nenakažení, stejné podmínky zásobování, jako tady,“ řekl Bill opravdu zaskočeně.
„Možná měla, ale ne všechny zásoby se dostaly tam, kam měly. Nájezdy nakažených se tenkrát stupňovaly,“ vysvětloval Tom a dojedl.


Vstal a odnesl nádobí do myčky.

„Dneska jsem se docela bavil, děkuju,“ usmál se Tom a dal Billovi pusu na tvář.

Ten zčervenal a sklopil hlavu. Nad tím se Tom usmál, popřál mu dobrou noc a šel si lehnout. Bill ještě dojídal svou porci a pak taky odnesl talíř do myčky. Byla poloprázdná, takže jí ještě nezapínal. Chtělo se mu stejně jako Tomovi spát, ale jeho kroky mířili jinam než chtěl. Zastavil se u dveří pokoje, ve kterém teď spal Tom. Tedy doufal, že spal.
Potichu otevřel dveře a nakoukl. Trochu si oddechl, když viděl tiše oddechujícího Toma. Jeho dredy byly rozhozené po polštáři a jeho hebkou tvář zdobil mírný úsměv.
'Co se mu asi zdá?' ptal se sám sebe Bill.

Klekl si k jeho posteli a pozoroval jeho klidnou tvář. Přišel mu krásný. A i když si to nechtěl přiznat, tichý hlásek někde vzadu v hlavě mu našeptával, že je Tom krásnější než Andreas. Zatím ten hlásek ale sám Bill neslyšel, nebo se ho snažil ignorovat.
Opatrně vzal přikrývku, kterou si Tom skopal za tu chvilku skoro ke kolenům, a přikryl ho. Ale ne po bradu, protože bylo opravdu teplo. Pouze do výšky prsou. Samozřejmě si neodpustil pohladit jeho vypracovaný hrudník.
V tu chvíli Tom něco zamumlal a trochu se zavrtěl. Ale neotočil se. V Billovi by se v tu chvíli krve nedořezali. Zároveň si ale oddechl, když se Tom nevzbudil. Ruku naopak přemístil na Tomovu tvář. Chvíli ho po tváři lehce hladil a Tom se ze spánku usmál. To v Billovi taky vyvolalo upřímný úsměv. Opravdu ten upřímný a Billovi bylo líto, že ho Tom nemůže vidět.

Seděl tam několik minut a kochal se pohledem na Tomovo tělo i obličej. Nakonec se ale zvedl a odešel k sobě do pokoje, kde si lehl na postel a chvíli koukal do stropu, než nakonec usnul.


O pár dní později zavolal Tay Billovi a oznámil mu, že chtějí oslavit Tomovo jmenování na velitele.
Oba okamžitě souhlasili a tak se rozhodli pro jediný klub, kde to aspoň trochu žilo. Byli tam jen Jenn, Nick, Tay Bill a Tom. Nikdo tam nechtěl Kristen, i když byla členem týmu.

Zábava byla v plném proudu a naše parta asi vyprávěla vtipné historky, co zažili. Taky občas zabrousili na zážitky z jejich misí. Tom to celé poslouchal a občas se usmál, zároveň ale věděl, jaká zodpovědnost byla vložena na jeho bedra.
V klubu hráli docela vybrané písničky z dob, kdy byl svět ještě v pořádku. Vlastně z dob před nakaženými. Plus bylo, že se nikdy neohráli a lidi je rádi poslouchali.
Najednou ale DJ pustil písničku, kterou si Bill pře nějakou dobou broukal. Time for Miracles.

Bill se záhadně otočil na Toma, kterému bylo jasně, co asi chce. Vstal a přešel k Billovi.

„Jdem?“ zeptal se jenom a usmál se.
Bill s úsměvem přikývl a šel s ním na parket.


Tom chytil Billa kolem pasu a Bill mu dal ruce kolem krku. Pár lidí na ně koukalo jak na blázny, že dva kluci, jdou tancovat na ploužák, ale mlčeli. Homosexualita byla naprosto normální. Proto si Tom přitáhl Billa blíž k sobě a ten mu položil hlavu na rameno. Pohupovali se do rytmu pomalé melodie a bylo jim dobře.

Od stolu je pozorovali ostatní.

„Vypadá to, že se nám Bill znovu zamiloval,“ usmála se Jenn.
„Už bylo načase. Nerad ho vidím smutnýho,“ ozval se Tay.
„Vypadá spokojeně. A tak maličký v Tomově náruči,“ usmála se dívka.
„Myslíš, že je Tom taky gay? Přece jen už moc takových není,“ řekl Tay svoje obavy.
„Myslím, že je. Bill mi před pár dny volal a vyprávěl mi o tom, co se mu stalo na střelnici, kde byl s Tomem. Mohli jsme se potrhat smíchy,“ smála se jak pominutá Jenn, když si na tu historku vzpomněla.
„Hej, co se stalo? O ničem nevím,“ ozval se Nick, který se moc do hovoru nezapojoval.
„No ve zkratce jen to, že byli na střelnici a blbli. Nechtěla jsem ani vědět jak. Ale prý se tam objevil Generál i s tou pipinou a oznámil jim, že Tom je velitel naší party a ta pipina jako další člen. Pak odešel. Známe svoje lidi, takže podle Billova vyprávění to začala na Toma hned zkoušet. Prý mu byla absolutně volná a když s ním začala flirtovat, tak jí prej solidně spražil,“ smála se Jenn a kluci taky.
„Tak to je první chlap,“ přikyvoval uznale Nick.
„Ale co jí řekl a co pak řekl Billovi, to nevím. To mi nechtěl říct,“ řekla dívka se zájmem.
„Tak se ho potom zeptáme.... vždyť se to stává poprvý, co.....“ zarazil se Tay při pohledu na parket.

Taky měl důvod. Ona chlapci se sice nějakou chvíli pohupovali do rytmu, ale pak se na sebe podívali a chemie začala působit. Nedokázali od sebe odtrhnout pohledy, až se to stalo. Políbili se.

„Co? Hej kam koukáš?“ drcla do Taye Jenn.

Tay jen zdvihnul ruku a ukazoval na parket. Jak Nick, tak Jenn se otočili a na tvářích se jim rozlily úsměvy. Jenn si neodpustila obdivné písknutí, které se doneslo až k dvojici na parketu. Oba se oddálili a podívali se ke stolu. Všichni u stolu jako by nic se otočili zpět na sebe. Jenže Billovi i Tomovi bylo jasné, že je viděli.

„Páni...“ hlesl Bill, když se znovu otočil na Toma.
„Věříš mi, že jsem to měl chuť udělat už dřív?“ zeptal se jakoby nic Tom.
„Tak to jsme na tom stejně. I když já tě skoro políbil, když jsi spal. Jsi tak roztomilý,“ přiznal se černovlásek a ihned mu zrůžověly tváře.
„Hmmm.... ale ty jsi roztomilý i v bdělém stavu,“ usmál se Tom a pohladil ho po tváři.
„Bezva.... jsem rudej až na prdeli,“ konstatoval tiše Bill ale Tom měl šanci to slyšet.

Jen se tiš zasmál a opět ho pohladil to líci. Mírně se naklonil k jeho uchu a zašeptal.

„Jo... ale malé a sexy prdelce.“

Bill vytřeštil oči a snažil se vstřebat právě zaslechnutá slova. Nevěřil, že tohle řekl Tom. Zároveň ale konečně uslyšel ten hlásek vzadu v hlavě, který mu našeptával, že dělá dobře. Že prostě musí zapomenout. Že Andreas se nevrátí. Jen se bál, že o něj také přijde.

„Nepůjdeme si sednout? Stejně nás viděli a budou se připitomněle culit a dělat, že jsou slepý. Uděláme jim radost a vrátíme se,“ usmál se Tom, chytl Billa za ruku a odváděl ho ke stolu za ostatními.

Hned jak se posadili dělala naše zbývající trojice jako by nic.

„Hele Tome, slyšel jsem, žes odpálkoval Kristen. Boduješ chlape,“ ozval se zničeho nic Tay.

Tom střelil pohledem po Billovi, který jen pokrčil rameny. Bill tušil, že tohle si Jenn nenechá pro sebe.

„Jo. Byla moc vtíravá,“ pokrčil rameny Tom, když po chvíli odpověděl.
„Cos jí vlastně řekl?“ vyzvídal naopak Nick.
„No co. Že rozhodně není můj typ,“ zakřenil se Tom kysele.


To Bill nevydržel a začal se strašně smát a s ním i ostatní. Atmosféra byla velmi příjemná a pro teď nikdo nemyslel na nadcházející mise, které se blížili.

1 komentář:

  1. To bolo tak áááááááááách! (: Môj priblblý úsmev hovorí za všetko. Nebolo to presladené a bolo to perfektné. :) Ďakujem!
    Emily

    OdpovědětVymazat