Warning: Tento blog podporuje incest a homosexualitu.

Zároveň jsou zde povídky, které jsou o slavných osobnostech, ale nejedná se o žádné urážky nebo pomluvy.

pondělí 9. března 2015

Danger of this World - dodatek

Taková malá vsuvka, abyste si lépe mohli představit naše hrdiny Jenn, Taye, Nicka, Toma a Billa.








JENNIFER je jediná dívka v týmu, ale všichni k ní mají respekt. Je to míšenka. Matka běloška a otec Korejec. Oba ale neměla možnost poznat. Byli zabiti při nájezdu nakažených v jejich městě, když byla ještě dítě. Miluje zbraně stejně jako má ráda Billa. Je to jeho nejlepší kamarádka. Jediná v Hlavním městě.



TAYLOR. Druhý nejzkušenější, co se týče záchranných misí. Jeho pronikavé hnědé oči okouzlily asi každou v Hlavním městě, ale on stále zůstává sám. Možná ze strachu, že by se mu něco stalo a té dotyčné by tak přidělal trápení. Jeho velitelské schopnosti se vyrovnají Tomovým, ale rád zůstává stranou a přenechává to zkušenějším. Boj se zbraněmi mu nedělá problém, ať už jde o jakoukoliv střelnou zbraň, tak i boj zblízka s noži ovládá bravurně.




NICOLAS je nejmladším členem týmu. Takový benjamínek. Jeho blond vlasy a zelenomodré oči vypovídají o roztomilém chlapci, který je ale i nebezpečný. Zvládne práci se všemi druhy střelných zbraní. Nebojí se rizika a výzev. Kromě zbraní ale miluje tanec, na který bohužel není čas a ani místo. Když má ale možnost, tak ji rád využije. Zároveň je citlivý, ale nedává to příliš najevo.





TOM. Jediný přeživší při útoku nakažených. To však zapříčinilo jeho jedinou slabinu, a to jsou rodiče. Stali se taktéž nakaženými. On sám má velký strach až přijde den, kdy se objeví a on je bude muset zabít. Jako jeden z mála v té době je gay a upřímně se za to nestydí. Má rád zbraně, ale dokáže ho zaujmout dobrá hudba. Hudba je jeho odreagování. Tedy až po hře na kytaru, na kterou není moc čas a po Billovi, do kterého se zamiluje.




BILL se po smrti přítele přidal k záchranným týmům. Chtěl tak pomstít své rodiče, o které přišel v sedmi letech při útoku nakažených a zároveň svého přítele Andrease. Netušil, že při jedné misi potká Toma, do kterého se zamiluje, ale zároveň se bude bát toho, aby se historie neopakovala. Bill kromě toho, že perfektně střílí, je navíc příšerná Diva. Ale jen ve výjimečných případech, protože v té době si nelze vybírat. Má rád hudbu stejně jako Tom a dokáže ocenit dobrou píseň.

Žádné komentáře:

Okomentovat