Warning: Tento blog podporuje incest a homosexualitu.

Zároveň jsou zde povídky, které jsou o slavných osobnostech, ale nejedná se o žádné urážky nebo pomluvy.

úterý 17. března 2015

Danger of this World 8.



Autor: T-KAY



Když po několika dnech odpočinku přišel od Generála rozkaz vyrazit na další misi, nikomu se do toho moc nechtělo. Ale věděli, že tím zachrání další civilisty.

Teď všichni stáli v garáži a jen Tom s Billem se po ní procházeli a živě diskutovali, která auta protentokrát vezmou. Generál jim oznámil, že je tam asi třicet civilistů. Tudíž se oba shodli na tom, že autobus, speciálně upravený pro přepravu venku, bude nejvhodnější a ještě jedno auto.


Když Tom ještě oznámil, kdo v čem pojede mohli pomalu vyrazit na další nebezpečnou misi.

Tentokrát, ale nejeli moc daleko. Sotva 100 kilometrů od Hlavního města. Tudíž i když jeli rychle měli možnost se vrátit ještě tentýž den. Proto jeli tak rychle, jak jel Tom řídící auto vpředu. Zato Bill s Jenn jeli vzadu s Kristen v autobusu.

„Proč toho ignoranta vůbec jmenoval velitelem? Vždyť je to jen nicka, co měla kliku,“ ozvala se Kristen, když jeli sotva deset minut.
„Můžeš laskavě zavřít zobák, Kristen?“ obořil se na ní Bill.
„A proč jako? Nemám důvod,“ řekla svým klasickým namyšleným tónem Kristen.
„Protože ještě jednou řekneš proti Tomovi, tak ti šlápnu do...“ nedořekl Bill, protože ho Jenn zastavila.
„Takový vyžle jako ty mi nemůže ublížit. Dokonce střílím líp než ty,“ odfrkla si Kristen.

V Billovi to doslova vřelo. Chtě jí skočit po krku, ale věděl, že by to bylo zbytečné.

„Kašli na ní. Je nasraná, že jí Tom odpálkoval,“ uklidňovala Jenn Billa.
„To je mi jasný, ale nemusí bejt tak hnusná. To, že má Tom oči pro někoho jinýho není jeho vina,“ vzdychl zkroušeně Bill.
„No tak, Billí. Měl bys být rád, že si vybral tebe,“ usmála se Jenn a přitom se věnovala řízení.

Po nějaké době se z vysílačky ozval Tomův hlas.

„Blížeme se. Buďte ostražití.“
„Jasně kapitáne,“ řekla se smíchem Jenn a Bill mezitím koukal na obě strany, kvůli nakaženým.

Zatím ale žádné neviděl.
Po dalších deseti minutách jízdy dorazili na místo. Tom si sebou vzal jen Taye a Nicka a šli pro civilisty. Bylo jich opravdu hodně. Kolem třiceti určitě. Tom je vyváděl ven, kde se jich ujali ti dva a vedli je k autobusu.
Když už všechny zavedli do bezpečí autobusu, zahlédl Bill blížící hrozbu. Rychle zavolal na Toma, který byl nejdále od auta. Ten ho sice slyšel, ale neměl šanci se rychle dostat rychle k autu. Proto mu sám šel na pomoc a to z autobusu vyběhla i Kristen. Jak se říká, musela být u všeho. Tay, který stihl zmizet v autě, opět vystoupil a šel jim na pomoc. Nakažení se rychle přibližovali a všichni ti, co byli venku museli okamžitě jednat. Stříleli kolem sebe a tím si zajišťovali možný prostor.

Jenže se stalo něco, co nikdo nečekal. Kristen, která měla ohromně vysoké sebevědomí, nedávala pozor kam střílí a jedna její kulka trefila Billa do stehna. Ten se pod náporem bolest svezl na zem. Rozhlížel se kolem, aby zjistil, kdo to byl. Tom viděl, jak Bill padá k zemi a rychle se snažil prostřílet k němu. Bill sice stále střílel kolem sebe, ale bolest byla větší a řinoucí se krev z jeho rány lákala všechny nakažené. Začalo se mu rozmazávat okolí ze ztráty krve.

„Bille!“ vykřikl Tom, když se k němu dostal.
„T-Tome...“ vydechl úlevně Bill, ale zároveň věděl, že ještě není stoprocentně v bezpečí.
„Pojď. Musíme se dostat do bezpečí autobusu,“ řekl Tom, pomohl Billovi na nohy a s jeho pomocí se začali belhat k autobusu.
„Co se stalo?“ vyjekl Tay a střílel kolem nich, aby jim zajistil aspoň trochu času při cestě do autobusu.
„Kterej idiot tu neumí mířit?!“ křikl Tom naštvaně. Protože jakékoliv zranění člena týmu bylo veliké ohrožení všech ostatních.

Kristen zaslechla jeho otázku, ale mlčela.

„Kristen? Nevíš o tom nic?“ otočil se jejím směrem Tom, když Billa dovedl do autobusu, kde se ho prozatím ujala Jenn.
„Neměl tam stát, blbeček!“ pokrčila rameny Kristen.
„Děláš si srandu? Máš mířit a ne si masírovat ego!“ vyjel na ní dred.
„Trhni si. Já to zvládám,“ odsekla mu a zase mířila na nakažené.
„Hovno zvládáš. Nech toho a zalez do auta,“ zavelel Tom, ale Kristen ho neposlechla.
„Na to ti seru. Nebudu poslouchat rozkazy od buzíka. Navíc já to mám v malíku. Nebuduuuuuuu....“ víc už neřekla, protože se na ní nakažení sesypali.
„Do hajzlu!!!“ vyjekl Tom a hned se snažil Kristen zachránit.
„Tome! Bill!“ vykřikla Jenn, protože Bill pomalu ztrácel vědomí.
„Pomozte míííííí!“ zaječela stále ještě živá Kristen.

Tom otáčel hlavu z Kristen do útrob autobusu.

„Tayi! Postarej se o to!“ křikl na Taye a rychle zalezl do autobusu, který bezpečně zavřel.

Věděl, že Kristen už není pomoci, ale nemohl přece nedělat nic. Generál by nebyl rád, kdyby do hlášení napsal, že šel za svým milencem, než aby se snažil zachránit jeho dceru. Rychle došel za Billem, odepl si pásek z kalhot a snažil se zastavit Billovi krvácení. Po očku při tom sledoval, co se děje venku s Kristen.

Nebyl to hezký pohled. Bránila se jak jen mohla, nakažení ale byli silnější. Jeden z nich se zakousl Kristen do stehna a ona hlasitě vykřikla. Nezdálo se, že by nakaženému chutnala, byla jen kost a kůže. Najednou se zdálo, že se nakažení mezi sebou hádají. Několik z nich vzalo zmítající se Kristenino tělo a chtěli s ním odejít, možná si ji chtěli nechat jako svačinu. Ostatní ji ale chytili taky a tak se o ni začali přetahovat. Tom odvrátil pohled a chtěl se zas věnovat Billovi, když najednou něco vrazilo do okna u jeho hlavy. Vyděšeně nadskočil a koukl na krvavý flek na skle. Podíval se přes další okno a viděl už jen, jak nakažení trhají Kristen na kusy a odnášejí si ji pryč. Koukl dolů na místo, kam dopadl předmět který narazil do okna a trochu zbledl. Válela se tam vyhublá, zakrvavená okousaná ruka, která nakaženým zřejmě 'uletěla', když se rvali o Kristen. Prudce zakroutil hlavou a snažil se ten nechutný obraz dostat z hlavy. Mohla si za to sama.

Rychle se otočil znovu k Billovi. Ten ho teď potřeboval nejvíc.

„No tak, Billí. Neusínej. Teď ne,“ pobízel ho a Jenn Billa trochu popleskala po tvářích.

Bill unaveně otevřel oči a když viděl Toma, mírně se usmál.

„Tak je to dobře. Neusínej. Koukej se na mě,“ mluvil k němu Tom a pořádně utáhl pásek na jeho stehně nad průstřelem.

Bill vykřikl bolestí. Dred musel jednat. Našel lékárnu pod sedadlem řidiče, a hned se sháněl po tlakovém obvazu.

„Jenn, běž říct klukům přes vysílačku, ať rychle vyrazej!“ řekl Tom, když se vrátil k Billovi.
„Jasně Tome,“ přikývla Jenn, položila Billovu hlavu na sedadlo a vydala se dopředu.

Rychle vzala do ruky vysílačku a hned dávala Nickovi a Tayovi vědět, aby všeho nechali a vypadli odsud. Hned jak jim zprávu od Toma předala, sedla si za volant a nastartovala. Z čelního skla viděla jak Tay naskakuje do auta a že se okamžitě rozjeli. Jenn dupla na plynový pedál a jela za nimi. Přitom cestou smetla nějaké nakažené. Doufala, že do Hlavního města dorazí brzy, už jen kvůli Billovi.

„Jak je na tom Bill?“ ozval se z vysílačky Tayův hlas.
„Sotva ho Tom drží při vědomí. Ztratil moc krve,“ odpověděla mu Jenn a jen tak rychle, aby do ničeho nenabourala se podívala dozadu.

Nejenže u Billa byl Tom, ale ještě jedna žena, která Tomovi pomáhala udržet černovláska při vědomí.

„Dilina jedna,“ ozval se Nick.
„No asi si na ní pochutnali,“ hlesla Jenn.
„Nešlo jí zachránit, ale myslím, že teď nastanou problémy. Tom bude muset získat svědectví ohledně toho Billova postřelení. A já mu to klidně dosvědčím,“ řekl Tay. On jediný to viděl.
„Nejdřív ho musíme dostat k doktorovi,“ odpověděla Jenn a pak už bylo ticho.

Jen v autobuse byl slyšet Tomů hlas, jak se snažil na Billa mluvit. Bohužel marně. I když se černovlásek snažil udržet oči otevřené, ztráta krve byla veliká a jemu začala klesat víčka.


„No tak, Billí. To zvládneš. Jsi silný,“ mluvil Tom na Billa.

1 komentář:

  1. Tááák toto som nečakala! Ja že im Kristen narobí kopu problémov (po psychickej stránke) a nie že Billa postrelí a nakoniec sama umrie! :D Ako nie že by som sa netešila, len dúfam, že Bill sa dá dokopy veď je to nejaký chlap. :) Bolo to skvelé!
    :) Ďakujem! (:
    Emily

    OdpovědětVymazat